40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Magyar Szellemi Kávéház Mátészalkán (2)

2016. január 22-én a Magyar Kultúra Hete rendezvénysorozat keretében hívtuk életre a Magyar Szellemi Kávéházat a Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház Szalkai László Termében. Az esten a Zenebarátok Kórusa, a Herdon testvérek, Balázs és Péter, a Talán Teátrum, a Marianett Duó (Nyíregyháza), Gosztola Adél színművész (Turay Ida Színház, Budapest) és az est díszvendége: Janza Kata, színművész, eMeRTon-díjas musicalénekes (Operettszínház, Budapest) szórakoztatta a nagyérdeműt.

Az est során adtuk át a Szentpétery Zsigmond-díjat, amivel azon személyeket, intézményeket, szervezeteket tüntetünk ki, akik nagy mértékben segítik a Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház munkáját. 2016-ban Szentpétery-díjat vehetett át: Kiss Tibor
ügyvezető igazgató úr és a Szalka – Víz Kft., Dr. Esztergályné Jeszenszky Katalin, Kövendy Lajosné, valamint Török László „Maszek”. A kitüntetetteknek ezúton is gratulálunk és hálásan köszönjük munkájukat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!