40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

szabo-sandor-notaenekes-es-baratai-fehergyarmat

Fehérgyarmat – A Magyar Kultúra Napja alkalmából Miskolczi Balogh Zoltán és zenekara kíséretében Szabó Sándor nótaénekes és barátai szórakoztatják a publikumot a fehérgyarmati Móricz Zsigmond Városi Művelődési Ház és Könyvtárban. 2017. január 23-án, 15:00 órától.

Szeretni kell a nótát, és szívből kell énekelni, ez a legfontosabb – vallja Szabó Sándor nótaénekes, aki rendszeres időközönként teltházas nótaesteket tartó előadó és estjeit alkalomhoz illő szépirodalmi, verses blokkokkal színesíti. Sok helyre hívják énekelni szerte az országban, sőt azon túl is. Előadásaiban általában érzelmes, tartalmas, életről mesélő nóták hangzanak el, nem csoda hiszen ezek a művész a kedvencei.

A terem befogadóképessége miatt a szervezők kérik, hogy előre jelezzék részvételi szándékukat a 44/ 510-105-ös számon.

A belépés díjtalan!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!