Magabiztos játékkal kezdte Vásárosnamény a felkészülési mérkőzéseit Fehérgyatmat ellen

40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Fehérgyarmati SC - Vásárosnamény SE felkészülési mérkőzés

[srizonfbalbum id=264]

Vásárosnamény – Kellemes időben kezdte meg Vásárosnamény a felkészülési mérkőzéseit, ahol az ellenfél szintén a megyei első osztályban szereplő Fehérgyamati S.C csapata volt. Az első játékrészben dinamikus, pontos játék volt jellemző a beregi alakulat részéről, melynek köszönhetően már az első percben megszereztük a vezetést Mándi László találatával. A taktikusan és jól futbalozó naményiak a középpályára illetve a támadó játékra helyezték a hangsúlyt, ahol jól járatták a labdát, uralták a középpályát. Remek középpályás játékunknak köszönhetően, a csapathoz újonnan érkező Lizák Bence került kihagyhatatlan helyzetbe, amit szép mozdulattal váltott gólra. A látottak alapján ekkorra már gólokkal kellett volna vezetnie a vendég együttesnek, de hiába volt a mezőnyfölény, a naményiak többször is ziccerben hibáztak, így két gólos előnnyel vonulhattak öltözőbe a csapatok.

A második félidőben kiegyensúlyozattabb félidőt láthattunk, ahol a csapatok sorra dolgozták ki helyzeteiket több-kevesebb sikerrel. A naményiak Mándi László második találatával, Peregrin Richárd távoli bombájával és Illés Péter tanítani való szabadrúgásával öt gól szerzett. A küzdelmes második félidő végén összesítésében így tíz gól született, mellyel méltóan kezdte felkészülését Vásárosnamény labdarúgó csapata.

Fehérgyarmati S.C – Vásárosnamény SE 5 – 5 ( 2 – 0 )

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!