40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
Beregsurány
Beregsurány – Csak fegyverhasználat révén tudtak elfogni az ukrán határőrök egy beregszászi csempészt a beregsurányi határátkelő térségében, aki félezer doboz cigarettával próbált átjutni a zöldhatáron.

Az ukrán határőrség járőre lakossági bejelentés alapján bukkant a gyanús férfi nyomára, aki egy jókora hátizsákkal igyekezett a magyar-ukrán zöldhatár felé. Az illető nem reagált a katonák felszólítására, mire azok a levegőbe lőttek.

Ám a nyilvánvalóan határsértésre készülő személy nem engedelmeskedett, sőt rátámadt az egyik határőrre, akit harcképtelenné tett, majd újból futásnak eredt Magyarország irányába. A másik járőr ekkor a gumilövedékes fegyveréből célzott lövést adott le, amivel leterítette a menekülőt.

A férfinél, akinek hátizsákjából közel ötszáz doboz cigaretta került elő, nem voltak személyi iratok. Kihallgatásakor elmondta, hogy ukrán állampolgár, és Beregszászon lakik. A hatóságok szabálysértési eljárást indítottak ellene – írja a Kárpátinfó.

Szabolcsonline

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!