40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Balkanyi SE bajnoki labdarugo merkozés

Vásárosnamény – Újabb fontos mérkőzés vesztett értékes pontokat a Bereg szívének, Vásárosnaménynak legmagasabb osztályában játszó együttese, az Austria Juice-Vásárosnamény SE. A Kelet Takarék Megyei I. osztály 23. fordulójának rangadóján, a Balkányi SE csapatához látogatott a Dudás Zoltán vezette alakulat. A mérkőzést nagy elánnal kezdő vendégek számos ziccer dolgoztak ki az első félidő során, gólra váltaniuk azt azonban nem sikerült. A második, ellentétes játékképet mutató félidőben a hazaiak vették át a mérkőzést irányítását, majd a Lizák Bence kényszerű cseréjét követően, az emberelőnyben játszó Beregiek csupán meddő helyzetekig jutottak, mely meg is bosszulta magát. A hazaiak több támadását követően a mérkőzés lefújása előtt megszerezték a vezetést, majd a lefújásig megőrízve azt, otthont tartották az értékes három pontot.

Ön szerint ki volt a Beregiek legjobbja Balkány csapata ellen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Balkanyai SE bajnoki labdarugo merkozés (1)Austria Juice-Vasarosnameny SE - Balkanyai SE bajnoki labdarugo merkozés (2)Austria Juice-Vasarosnameny SE - Balkanyai SE bajnoki labdarugo merkozés (4)Austria Juice-Vasarosnameny SE - Balkanyai SE bajnoki labdarugo merkozés (3)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!