40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Rakamazi Spartacus SE labdarugo merkozes

Vásárosnamény – Lizák Bence fantasztikus triplájával és magabiztos győzelmükkel immár dobogóközelben az Austria Juice-Vásárosnamény SE felnőtt labdarúgói. A megye legjobbjai között vitézkedő beregi alakulat a Kelet Takarék Megyei I. osztály 27. fordulójában, a kieső zónában álló Rakamaz együttesét látta vendégül.  A mérkőzést végig kontroll alatt tartó Beregiek, Lizák Bence első félidőben szerzett klasszikus mesterhármasával jelezték, hogy ma otthon kívánják tartani a három pontot. A második félidőben is helyzetek sorát sikertelenül abszolváló hazai csapat ugyan nagyobb arányban is lehozhatta volna a mérkőzést, de a vége így is magabiztos, kiütéses naményi győzelem.

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Rakamazi Spartacus SE labdarugo merkozes (1)Austria Juice-Vasarosnameny SE - Rakamazi Spartacus SE labdarugo merkozes (4)Austria Juice-Vasarosnameny SE - Rakamazi Spartacus SE labdarugo merkozes (3)Austria Juice-Vasarosnameny SE - Rakamazi Spartacus SE labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!