40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
Letették a Városi Tanuszoda alapkövét Fahérgyarmaton
Fehérgyarmat – Az egész országra kiterjedő Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra  Fejlesztési Program keretében első alkalommal került sor alapkőletételre  Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 2016.  április 7-én, Fehérgyarmaton. A város tanuszodájának alapkövét Dr. Boros  Anita vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár és Dr. Tilki  Attila országgyülési képviselő jelenlétében tették le, a létesítményt  pedig várhatóan már a 2016/2017-es tanévben birtokba vehetik a diákok és  a település polgárai.
A  közel 360 millió forintból megvalósuló fejlesztés során egy 15x25x1,9  méteres medencével és egy 6x10x0,8 méteres tanmedencével rendelkező  tanuszoda épül Fehérgyarmaton. A beruházás célja az iskolai keretek  között szervezett úszásoktatás elősegítése mellett a mindennapi  sportélet lehetőségének megteremtése is, hiszen a létesítmény oktatási  időn kívül szélesebb közönség kiszolgálására is alkalmas. A tanuszoda üzemeltetéséről a magyar állam gondoskodik, tehermentesítve ezzel az  önkormányzatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!