40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Gergelyiugornyai SE - Rohod se bajnoki labdarugo merkozes

Gergelyiugornya – Bravúros játék és gólgazdag mérkőzésen mosta le a pályán ellenfelét a Bereg szívének megyei másodosztályban szereplő labdarúgó csapata, a Gergelyiugornyai SE. A Nyírerdő csoport 23. fordulójában ugyanis  a sereghajtó, Rohod SE csapatát látta vendégül hazai pályán.  A lehengerlő és gólratörő játékot bemutató hazaiak egy percig sem adtak kétséget afelől, hogy otthon tartják majd a három pontot. A látványos gólokat és cseleket bemutató hazaiak végül hét gólt szerezve, megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

Gergelyiugornya - rohod megyei II. labdarugo merkozes (1)Gergelyiugornya - rohod megyei II. labdarugo merkozes (3)Gergelyiugornya - rohod megyei II. labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!