fejlesztesek Vasarosnameny

Légy Te korunk Petőfije! - Szónokverseny Mátészalkán (9)[srizonfbalbum id=21]

Szép hagyomány városunkban, hogy a Mátészalkai Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház 1848. március 15-e szellemiségét megidézve szónokversenyt hirdet a mátészalkai általános és középiskolás tanulók számára Légy Te korunk Petőfije! címmel. A verseny célja: hozzájárulni a jeles esemény megünnepléséhez, animálni a diákokban a magyar ünnepi kultúra megélését,
lehetőséget teremteni a forradalmi eszmék mai, fiatalok általi megfogalmazására, valamint bemutatni és ismertté tenni a verseny során felfedezett tehetségeket.
A megmérettetésre idén 3 általános iskolás és 6 középiskolás csapat jelentkezett.
A szónoklatokat értékelő zsűri tagjai: Takács Zoltán, baptista lelkipásztor, Szabó-Zsoldos Gábor, történész és Buzogány Béla, színművész.
A diákoknak gratulálunk az eredményes szerepléshez!

Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!