40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések
fehérgyarmati kórház
Fehérgyarmat – Megyénkben is elérte a járványküszöböt az influenzaszerű megbetegedések száma. Salzmann Marianna tisztifőorvos elmondta: még most sem késő beadatni a védőoltást, de arra figyelni kell, hogy nem nyújt azonnal védettséget. A szakember azt javasolja, hogy kerüljük a zsúfolt helyeket, tiszta időben tartózkodjunk sokat a szabad levegőn és szellőztessünk gyakrabban. Ha így sem sikerül elkerülni a betegséget, súlyos tünetek esetén haladéktalanul forduljunk orvoshoz. Megyénkben a megbetegedések száma szerencsére még jóval elmarad az országos átlagtól, de a nyíregyházi kórházban is látogatási tilalom lép életbe szombattól a gyermek-, szülészet-nőgyógyászati-, pulmonológiai-, aneszteziológiai és intenzív terápiás osztályon, ezenkívül a Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdő teljes területén.
Íme a közlemény:

Tisztelt Betegeink, Munkatársaink, Tisztelt Látogatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az emelkedő számú influenzaszerű megbetegedések miatt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház alábbi tagkórházaiban látogatási tilalom lép érvénybe 2016. február 13-tól visszavonásig.

A Jósa András Oktatókórházban részleges látogatási tilalom lép érvénybe, amely a következő osztályokat érinti:

– Gyermekosztály
– Szülészet-Nőgyógyászati Osztály
– Pulmonológiai Osztály
– Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály
A Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdő területén teljes látogatási tilalom lép érvénybe.

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!