Közzétette - Kategória - Desszertek, Filléres receptek - Konyhai tippek, trükkök

Lángos feltét gazdagon


HOZZÁVALÓK

  • 1 db lángos
  • 0,5 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál tejföl
  • 1 szelet sonka (berlini)
  • 1 db csiperkegomba (nagyobb)
  • 1 mokkáskanál olívaolaj
  • 4 szelet kígyóuborka
  • 1 szelet paradicsom
  • 2 dkg füstölt sajt
  • 1 evőkanál ketchup
  • fekete bors (őrölt)
  • 1 db chili

ELKÉSZÍTÉS

A lángost egy korábbi receptem alapján készítettem.
A gombát felszeletelem, ráteszem egy minigrill sütőtányérjára, sózom, borsozom, csepegtetek rá olívaolajat, meggrillezem.
Közben a lángost bedörzsölöm fokhagymával, megkenem tejföllel, rárakom a felkockázott sonkát, a gombát, az uborkát és a paradicsomot, ráreszelem a sajtot, rálocsolom a ketchupot, teszek rá egy chilit. Sózom, borsozom, beteszem a grillsütőbe.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük