HOZZÁVALÓK
- 1 db lángos
- 0,5 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál tejföl
- 1 szelet sonka (berlini)
- 1 db csiperkegomba (nagyobb)
- 1 mokkáskanál olívaolaj
- 4 szelet kígyóuborka
- 1 szelet paradicsom
- 2 dkg füstölt sajt
- 1 evőkanál ketchup
- só
- fekete bors (őrölt)
- 1 db chili
ELKÉSZÍTÉS
A lángost egy korábbi receptem alapján készítettem.
A gombát felszeletelem, ráteszem egy minigrill sütőtányérjára, sózom, borsozom, csepegtetek rá olívaolajat, meggrillezem.
Közben a lángost bedörzsölöm fokhagymával, megkenem tejföllel, rárakom a felkockázott sonkát, a gombát, az uborkát és a paradicsomot, ráreszelem a sajtot, rálocsolom a ketchupot, teszek rá egy chilit. Sózom, borsozom, beteszem a grillsütőbe.