40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Láncfűrészt és baltát loptak egy mátyusi házból

Mátyus – A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 32 éves és egy 41 éves mátyusi lakosok ellen. A nyomozás adatai szerint a két férfi felfeszítette egy mátyusi családi ház bejárati ajtaját, amivel rongálási kárt okoztak, valamint a melléképületéből eltulajdonítottak egy láncfűrészt és egy baltát 2018. február 8-án. A rendőrök a férfiakat gyanúsítottként kihallgatták, akik az eljárás alatt szabadlábon védekezhettek.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az illetékes ügyészségnek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!