40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Nyírgyulaj KSE - Vásárosnamény SE labdarúgó mérkőzés (3)

Vásárosnamény – Remek játék és beregi csapatmunka mellett szenvedett vállalható vereséget a dobogó második fokán álló Nyírgyulaj ellen az Austria Juice-Vásárosnamény SE. A Kelet Takarék Megyei I. osztály 26. fordulójának rangadóján a Naményiak szervezett játékukkal, színvonalas és izgalmas mérkőzést vívtak ellenfelükkel. Az ország futsal élvonalához tartozó játékosokkal teletűzdelt gyulaiak végül a 68. percben, Fekete Gábor góljával tartották otthon a három pontot.Vasarosnameny - nyirgyulaj labdarugo merkozes (1)

Vasarosnameny - nyirgyulaj labdarugo merkozes (4)Vasarosnameny - nyirgyulaj labdarugo merkozes (3)Vasarosnameny - nyirgyulaj labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!