Küzdelmes mérkőzésen, utolsó percben kapott góllal kaptak ki a gergelyiugornyai ifisták

40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

gergelyiugornya se - hodasz bse u19 labdarugo merkozes (12)

Vásárosnamény-Gergelyiugornya – Nehéz mérkőzés várt Vásárosnamény-Gergelyiugornya ifjúsági csapatára, akik utolsó őszi hazai mérkőzéseén, Hodász utánpótlás csapatát látták vendégül a Megye II. osztály Nyírerdő csoportjának 14. fordulójában. Küzdelmes mérkőzésenen , két hasonló képességű csapat mérkőzésén számos helyzetet dolgozott ki mindkét csapat, melyet azonban gólra váltaniuk nem sikerült, míg a mérkőzés utolsó másodperceiben egy szerencsés hodászi találattal szerezte meg a három pontot a vendég együttes.

Ön szerint ki volt a hazaiak legjobbja a Hodász ellen mérkőzésen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Gergelyiugornya se - hodasz bse u19 labdarugo merkozes (4)Gergelyiugornya se - hodasz bse u19 labdarugo merkozes (3)Gergelyiugornya se - hodasz bse u19 labdarugo merkozes (1)

Gergelyiugornya se - hodasz bse u19 labdarugo merkozes (2)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!