fejlesztesek Vasarosnameny

Sényő FC-BVásárosnamény DSE bajnoki labdarúgó mérkőzés

Vásárosnamény – A vásárosnaményi utánpótlás alakulatra nehéz feladat várt a szezon utolsó előtti mérkőzésen, ahol a Kelet Takarék megyei I. osztályának 29. fordulójában. Az ellenfél nem volt más, mint a bajnoki címért küzdő Sényő-Carnifex FC utánpótlás csapata. A mérkőzést az esélyesebb hazai csapat végis kontroll alatt tudta tartani, a jól küzdő beregieket. Az eredmény bár nem tükrözi a két csapat közötti különbséget, így is szépen menetelt a tavaszi szezon során a naményi alakulat.

Sény FC - Vásárosnamény DSE labdarúgó mérkőzés (1) Sény FC - Vásárosnamény DSE labdarúgó mérkőzés (2) Sény FC - Vásárosnamény DSE labdarúgó mérkőzés (3) Sény FC - Vásárosnamény DSE labdarúgó mérkőzés (4)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!