fejlesztesek Vasarosnameny

Tiszavasvári SE - Vásárosnamény DSE U19

Vásárosnamény – A megye legjobbjai között szereplő vásárosnaményi Diák Sport Egyesület U19-es korosztálya ismét egy nehéz mérkőzésen van túl. A hétvégén a Kelet Takarék megye I. osztályának 20. fordulóját bonyolították le, ahol a kieső helyen tanyázó Tiszavasvári csapatához látogatott. A tizedik helyen álló beregi alakulat kezdte jobban a mérkőzést, a játék képe azonban az első félidő végére kiegyenlítetté vált. A második félidőben számtalan helyzetet dolgozott ki mind a két fél, nagy iramú, lendületes mérkőzést játszva egymással. A mérleg nyelve végül egy szerencsés találattal a hazaiak oldalára billent, otthont tartva a három pontot ezzel.

Tiszavasvári SE - Vásárosnamény DSE U19 (1)

Tiszavasvári SE - Vásárosnamény DSE U19 (3)Tiszavasvári SE - Vásárosnamény DSE U19 (2)Tiszavasvári SE - Vásárosnamény DSE U19 (1)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!