Küzdelmes, férfias meccsen, vállalható vásárosnaményi vereség a megye legjobbjai között

40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Tiszavasvári SE - Vásárosnamény SE bajnoki labdarúgó mérkőzés

Vásárosnamény – A Bereg legnépszerűbb csapatára ismét nehéz feladat várt, hiszen a jó erőkből álló Tiszavasvári SE otthonába látogatott a Kelet Takarék megye I. osztály harmadik fordulójában. Az egy győzelemmel és egy vereséggel álló beregi együttes új trénerével, Dudás Zoltánnal a kispadon ezúttal is a három pontért utazott a megye másik végére. A mérkőzés az egyenlő erőkből álló csapatok küzdelmes és férfias csatájából állt, ahol már korán vezetést szerzett a Naményi alakulat. A folyatatásban számos helyzetet alakított ki mind a két gárda, melyet a hazaiak abszolváltak sikeresebben, hiszen előbb egyenlíteni, majd fordítania is sikerült. A nagyobb erőket demonstráló beregiek aztán Balogh Gyula bombagóljával egyenlíteni tudott. A szerzett gól ámulatában lévő Naményiak fel sem ocsúdhattak és a középkezdést követően néhány másodperccel ismét a Vasváriak örülhettek, hiszen azonnal vezetést szereztek. Ezt követően a beregiek nagy erőt mozgósítottak az egyenlítésért és az esetleges győzelemért, melyet először egy vendég kiállítás, majd egy jogtalanul megítélt lesgól elvétele nehezített. A végelszámolásban ugyan nem sikerült a vendég győzelem, de férfias mérkőzésen, vállalható vásárosnaményi vereség született a megye legjobbjai között.

Ön szerint ki volt a beregiek legjobbja Tiszavasvári ellen

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Tiszavasvári SE - Vásárosnamény SE bajnoki labdarúgó mérkőzés (1)Tiszavasvári SE - Vásárosnamény SE bajnoki labdarúgó mérkőzés (3)Tiszavasvári SE - Vásárosnamény SE bajnoki labdarúgó mérkőzés (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!