fejlesztesek Vasarosnameny

mateszalkai-mtk-vitka-se-nb-ii-kezilabda-merkozes-46[srizonfbalbum id=342]

Vásárosnamény – Igazi szomszédvári rangadóra került sor a hét végén, ahol a beregi Vitka SE csapata, a szatmári Mátészalkai MTK csapatához látogtott. Bereg és Szatmár El Clásicója ismét változatos, izgalmakban gazdag mérkőzést hozott. A két hasonló képességü csapat az első félidőben fej fej mellett haladt, ahol szép egyéni megoldások és káprázatos gólok kényeztették a népes szurkolótáborokat. A második félidő is is hasonló elánnal kezdődött, melyet a lüktető játék mellett hatalmas iram jellemzett. A mérkőzés végjátékában hullámvölgybe került a namény alakulat, így (bár az eredmény nem tükrözi) hazai sikerrel vonulhattak öltözőbe a csapatok.

Gratulálunk Szemán Szilviának és a lányainak, hogy ismét egy izgalmas és látványos mérkőzéssel tisztelte meg a beregi közönséget.

Szemán Szilvia Játékos-edző: Az ellenünk jól felkészült Mátészalka csapata ellen jelen pillanatban az eredmény mérvadó. Hiszem, hogy több van bennünk és remélem a következő mérkőzésen mindenki egészséges lesz és teljes létszámmal tudunk mérkőzésbe szállni. Ha motiváltabban lépünk pályára, mint az ellenfél, a mérkőzés kimenetele nekünk is kedvezehetett volna.

Mátészalkai MTK – Vitka SE  33-29 (13-14)

Kezdő: Csontos 7 gól, Gyetvai, Kanda 1 gól, Tsubyna 5 gól, Tòth 2 gól, Ràcz 3 gól

Csere: Lapsova Lucia 6 gól, Szemàn 5 gól
Kapuban: Miklovicz
mateszalkai-mtk-vitka-se-nb-ii-merkozes
A forduló eredményei:mateszalkai-mtk-vitka-se-nb-ii-merkozes-1
mateszalkai-mtk-vitka-se-nb-ii-merkozes-3
mateszalkai-mtk-vitka-se-nb-ii-merkozes-2
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!