Különleges szerenáddal búcsúztak a végzős vásárosnaményi diákok a Bereg szívében

40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Szerenad a vasarosnamenyi eotvos jozsef altalanos iskolaban (1)

Vásárosnamény – A Bereg szívében, Vásárosnaményban az iskolai év végeztének közeledtével a város minden oktatási intézményének végzős osztálya méltóképpen búcsúzik iskolájától és tanáraitól. A ballagás mellett a legjelentősebb esemény a szerenád ünnepsége, ahol a gyerekek énekléssel és köszöntőkkel kedveskednek tanáraiknak.

A szerenádot adó diákok közül minden évben kitűnik a Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, melynek tanulói rendhagyó módon nem az utcán, hanem a Művelődési Központ színháztermében adnak ünnepi szerenádot.
elvalaszto 4
Szerenad a vasarosnamenyi eotvos jozsef altalanos iskolaban (2)Szerenad a vasarosnamenyi eotvos jozsef altalanos iskolaban (3)

A végzősök bevonulását követően az összetartozás jegyeként mind a négy osztály a színpadon foglalt helyet, melynek képviseletükben Kondor Karina köszöntötte a jelenlévőket.
elvalaszto 4
Szerenad a vasarosnamenyi eotvos jozsef altalanos iskolaban (9)

A köszöntő befejeztével zenés ünnepi műsor vette kezdetét, ahol az osztályok diákjai rövid monológjaik elmondása közötti szünetekben énekkel színesítették gondolataik súlyát.

Az éneklés során olyan méltán híres dallamok zengték be a termet, mint a Nélküled, az Erdő közepén járok, a Búcsúdal, vagy Az én időm lejár.
elvalaszto 4
elvalaszto 4
elvalaszto 4
elvalaszto 4
elvalaszto 4
Szerenad a vasarosnamenyi eotvos jozsef altalanos iskolaban (5)

A megható zenei előadás között az intézmény igazgatója, Szabó Zoltán üdvözölte a jelenlévőket és a most búcsúzó diákokat. Beszédében számos, az iskola falain belül megtörtént eseményt elevenített fel, melyet a diákokkal közösen éltek át napról-napra vagy éppen évről-évre. Továbbá sok sikert kívánt minden most végző diáknak, az örömteli és boldog élet további reményében.
elvalaszto 4
Szerenad a vasarosnamenyi eotvos jozsef altalanos iskolaban (4)

Beszédét követően a szülők nevében Libáné Most Andrea szólt, aki megköszönte az intézménynek mind azt a jót, amivel a gyerekeket a hosszú évek során táplálták, legyen az tudás vagy éppen életre-szóló tapasztalat.

elvalaszto 4

Szerenad a vasarosnamenyi eotvos jozsef altalanos iskolaban (6)

A beszédek után először az intézmény alsó tagozatának nevében Illésné Szombathy Katalin köszöntötte a gyerekeket.
elvalaszto 4
Szerenad a vasarosnamenyi eotvos jozsef altalanos iskolaban (7)

Ezt követően Konczné Sugta Lívia szólt a felső tagozatos évfolyamok nevében, mely után jó-maga és számos kollégája az alsósok és felsősök nevében ajándékkal lepték meg a tanulókat.
elvalaszto 4
Szerenad a vasarosnamenyi eotvos jozsef altalanos iskolaban (8)

A diákok levonulását követően kivetítő segítségével a tanárok, a büszke szülők és a diákok együtt nézhették végig a számos tartalmas pillanatot megörökítő képsorozatot az iskolában töltött nyolc évről, kirándulásokról és összejövetelekről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!