fulop-sandor-festomuvesz-allando-kiallitasa-tarpan
Tarpa – Örömünkre szolgál, hogy Mátészalkát követően 2016. október 9-én megnyithatta kapuit Fülöp Sándor festőművész állandó kiállítása Tarpán is, a II. Rákóczi Ferenc Művelődési Ház galériájában.

Különleges a helyszín, melyhez számos szép emlék fűződik a festőművész életéből. Pedagógus pályafutása kezdetén, Tarpán ismerte meg élete párját, Uzonyi Matildot, akivel 60 évet töltöttek boldog házasságban. Diákjai rajongásig szerették, akiknek pályájához életre szóló indíttatást és útravalót adott. Az erőfeszítéseknek hála lehetővé vált, hogy a tarpai lakosság szélesebb köre is betekintést nyerjen Fülöp Sándor festményein keresztül az ő alázatos és mértéktartó munkásságába.

Fülöp István, a Reformátusok Szatmárért Közhasznú Egyesület elnöke

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!