KSL – Koncz Sound Light Vásárosnamény

Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (1) Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)

Hangosítás

Legyen szó hangosításról, fénytechnikáról, színpadépítésről, előadók szervezéséről stb. Mi az Ön pontos szükségleteinek felmérésétől az összeszerelésen át a helyszíni üzemeltetésig mindenben segítünk.

Önkormányzati, céges, iskolai és sport rendezvények, bálok, konferenciák, élő/playback koncertek,diszkók és fesztiválok hang, fény, látványtechnikai lebonyolítását, egyedi dekorációk tervezését, kültéren és beltéren egyaránt.

Ha velünk dolgozik, a megrendelt szolgáltatás mellett ingyen megkapja hosszú évek tudását, tapasztalatait és kapcsolatrendszerét.

Komplett rendezvény, egy kézből – ez a Koncz Sound Light ! ˙

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!