40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

tolvaj 1

Tarpa – A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható gulácsi nőt.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Anikó 29 éves gulácsi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a nő 2018. május 21-én egy tarpai presszóban megismerkedett egy 56 éves helyi férfival, akinek álnéven mutatkozott be. Közös italozást követően a férfi meghívására a lakóházába elment és ott aludt. Másnap a nő kihasználva a sértett alvó állapotát, az ingatlanból élelmiszert, készpénzt és egy mobiltelefont tulajdonított el.

A sértett a történtekről csak másnap tett feljelentést a rendőrkapitányságon. A széleskörű adatgyűjtés eredményeként a rendőrök rövid időn belül azonosították, és 2018. május 24-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható gulácsi nőt, aki gyanúsítotti kihallgatásakor beismerő vallomást tett. A 29 éves nő a további eljárás során szabadlábon védekezhet.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!