40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések
Illusztráció

Illusztráció

A bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlott közfoglalkoztatottként dolgozott egy kistelepülésen. A sértett a település gondnokaként a közmunkaprogramban dolgozókat koordinálta. 2017 májusában a reggeli munkavégzés kapcsán a vádlott szóváltásba keveredett a sértettel, akit kezdetben a becsület csorbítására alkalmas kifejezésekkel illetett, majd megöléssel fenyegetett. A sértettben ezzel komoly félelmet keltett. A vádlott ezt követően távozott a helyszínről.

Az első fokon eljárt Mátészalkai Járásbíróság 2018 augusztusában B. M. vádlottat bűnösnek mondta ki zaklatás vétségében, és ezért őt 240 ezer forint pénzbüntetésre ítélte. A másodfokon eljárt Nyíregyházi Törvényszék idén januárban a vádlottat az ellene emelt zaklatás vétsége vád alól bűncselekmény

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!