kozmeghallgatas-vasarosnameny-gergelyiugornyan-23

Vásárosnamény – Vásárosnamény Város Önkormányzata idén is közmeghallgatást tartott a város mind három kerületében. A nyílt meghallgatások harmadik állomása ezúttal Vásárosnamény-Gergelyiugornyán volt. A beszámolót idén is Filep Sándor a város polgármestere tartotta, mely idén is három részre bomlott. A beszámoló első részében az önkormányzat pénzügyi helyzetéről és az ez évi gazdálkodásról beszélt. Egyebek mellett megemlítette, hogy az erőforrásokkal való szabályszerű, és hatékony gazdálkodással a bevételek és kiadások egyensúlyának megteremtésére törekednek. Emelett biztosítják az önkormányzati szolgáltatások elért színvonalát, a takarékos feladatellátás feltételeit.
Kihangsúlyozta, hogy a városban több beruházást illetve épület felújítást hajtottak végre ebben az évben, mint a Rózsafa utca kiépítése, tanyagondnoki szolgálat fejlesztése, új Hajléktalan Szálló kivitelezése, növényház építése, tetőhéjazat cseréje a Járásbíróság épületén. A beszámoló második részében a jövő évi vásárosnaményi fejlesztések, elképzelések kerültek szóba a város első embere által. Megemlítésre került Vásárosnamény-Gergelyiugornya fejlesztése, önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése vagy a Vásárosnamény és térsége helyi foglalkoztatási paktum. A meghallgatás harmadik szakaszában a megjelent városlakók tehettek fel a polgármesternek illetve a képviselő-testületi tagoknak kérdéseket.

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!