fejlesztesek Vasarosnameny

ellenőrzés rendőrség 1

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak a dinamikus, mozgás közben elkövetett szabálysértők kiszűrése érdekében 2018. április 24-én. Az egyenruhások kiemelten ellenőrizték a közlekedők körében a passzív biztonsági eszközök használatát és a szabálytalanul, menet közben kézben tartott mobiltelefon használatát.

A közúti kontroll ideje alatt a rendőrök menet közben kézben tartott mobiltelefon használata miatt három fővel szemben szóbeli figyelmeztetést alkalmaztak, hat fővel szemben szabálysértési előéletükre tekintettel helyszíni bírságot szabtak ki. Gyermekbiztonsági rendszer használatának elmulasztása miatt egy fővel szemben közigazgatási bírságot, egyéb szabálysértés elkövetése miatt egy fővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki. Biztonsági öv használatának elmulasztása miatt 35 fő, továbbá tilos jelzés figyelmen kívül hagyása miatt egy fő közigazgatási bírságot kapott.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a közlekedők a továbbiakban is számíthatnak hasonló ellenőrzésekre, melyek elsődleges célja a közúti közlekedésük során jogsértést elkövető járművezetők kiszűrése, valamint a balesetek számának csökkentése.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!