40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

 

Középiskolások ünnepi műsora Záhonyban (1)

Fotó: Képek az előadásról  (Birke Anikó felvételei)

[srizonfbalbum id=17]

Záhony – Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 168. évfordulóján a Kisvárdai SZC Záhonyi Kandó Kálmán Középiskola és Dr. Béres József Kollégiumának diákjai adtak ünnepi műsort a városi rendezvényeken.
A három alkalommal is előadott összeállításban a tanoda színjátszó diákköre, énekkara és szólóénekével Balla Zsolt tanár úr működött közre. Az Almásiné Forgács Éva drámapedagógus tanárnő által szerkesztett és rendezett műsort a városi művelődési otthonban előbb a középiskolások, majd az általános iskolások, végül pedig a település lakói tekinthették meg. A látványos és metaforikus jelenetekben gazdag összeállítást prózai elemek, táncok, dalok alkották. Az énekkart Boriné Pokol Szilvia tanárnő készítette fel, míg a kifejező színpadkép Ésikné Kádas Katalin művész-tanár munkáját dicsérte.
Katona Dávid
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!