Közel húszmilliós csempészett cigarettát találtak Barabásban

Illusztráció: egy korábbi cigifogás – © Fotó: NAV

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2015. november 3-án 18 óra 50 perc körüli időben árucsempészésre utaló nyomok alapján Tiszakerecseny külterületén tartottak ellenőrzést. A terület átvizsgálása során a rendőrök 25 mesterláda csempészett cigarettára bukkantak. A ládák közelében több személyre lettek figyelmesek, akik a rendőri felszólításra futásnak eredtek az államhatár irányába. Az egyenruhásoknak egy 34 éves férfit sikerült elfogniuk. A hátrahagyott 25 fekete fóliába csomagolt mesterláda összesen 25.000 doboz csempészett cigarettát rejtett.
A rendőrök az elfogott ukrán állampolgárt a határrendészeti kirendeltségre előállították, és a közel húszmillió forint értékű cigarettával együtt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!