40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
Csaknem 70 ember keresi az eltűnt beteg nénit a Szatmárban

© Fotó: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A csaknem 70 főből álló kutatócsoportban a rendőrök mellett polgárőrök, speciális mentők, a katasztrófavédelem munkatársai is részt vesznek, és keresőkutyákat, valamint rendőrségi hőkamerát is bevetnek.A fülpösdaróci idősek otthonából tűnt el egy 71 éves asszony 2015. november 24-én délután. A beteg, tájékozódni képtelen nénit éjszaka is nagy erőkkel keresték. Az asszonyt egyelőre nem találják, ezért a kutatás folytatódik.
Oláh Lászlóné személyleírása: kb. 160 centiméter magas, vékony testalkatú, arca beesett, haja őszül, szeme kékes. Valószínűleg papucsot, melegítőnadrágot és zöld garbót visel, amire egy sárga hálóinget vehetett fel.nenei

Kérjük, aki 2015. november 24. 16 órát követően látta a nénit, haladéktalanul hívja a (06-42) 524-600 telefonszámot, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok bármelyikét!(A Mátészalkai Rendőrkapitányság 15040/14111/2015. ideiglenes számon folytat eljárást.)

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!