sarkanyhajo roadshow gergelyiugornya

Hóvirág

Illusztráció fotó:szabolcsonline

Egyre több a virágcsempész a határon. A nőnél ezúttal 182 szál hóvirág és 3 szál májvirág volt. A 35 éves ukrán állampolgárságú nőt, természetkárosítás bűntett elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A záhonyi közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre Ukrajnából Magyarország területére 2016. március 3-án 12 órakor egy mikrobusszal közlekedő ukrán állampolgárságú nő. A tételes vámvizsgálatot végző pénzügyőr a jármű rakterében 182 szál védett hóvirágot, valamint 3 szál nemes májvirágot talált, amelyek együttes természetvédelmi értéke 1.835.000 forint. A kisbuszban utazó nőt a Záhonyi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol természetkárosítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A 35 éves gyanúsított elmondta, hogy Olaszországba vitte volna a virágokat nőnapra. A növényeket a rendőrség lefoglalta és átadta a Hortobágyi Nemzeti Park munkatársainak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!