40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Korrupcióellenes razzia volt a magyar-ukrán határon

Az ukrán titkosszolgálat korrupcióellenes csoportjának razziája során egy vámos akadt horogra a Záhony-Csap közúti határátkelő ukrán oldalán.

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) akciójának idejére teljesen megbénult a forgalom a csapi Tisza határállomáson. A kommandósok arccal a földre fektették, illetve a falhoz állították a határőröket és a vámtiszteket.

A Mukachevo.net internetes hírújság értesülései szerint a razzia során őrizetbe vették a vámhivatal egyik főfelügyelőjét, akinél 250 euró készpénzt találtak, amelynek eredetére nem tudott magyarázatot adni. A gyanú szerint a pénzt a gépjárművek vámvizsgálatától történő eltekintés fejében kapta.A vámos ellen eljárást indult. Ha bűnösnek találják, akár 10 évig terjedő szabadságvesztést is kiróhat rá a bíróság.

Szabolcsonline

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!