Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (1) Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)

Körözött munkagép a csengersimia határátkelőn

A járművet az olasz hatóságok körözték. A csengersimai közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy román állampolgárságú férfi az általa vezetett kistehergépjárművel 2017. június12-én. Az ellenőrzést végrehajtó rendőrök megállapították, hogy a kisteherautó platóján szállított Fiat típusú mezőgazdasági vontatót a Schengeni Információs Rendszerben az olasz hatóságok körözik. A rendőrök a 38 éves külföldi sofőrt a Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsére előállították, a körözött gépkocsit lefoglalták. A rendőrség felvette a kapcsolatot a körözést elrendelő hatósággal.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!