40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

A záhonyi közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2018. szeptember 27-én 9 órakor egy ukrán honosságú mikrobusszal közlekedő külföldi nő. A rendőrök a mikrobusz rakterében egy motorkerékpárt találtak, amelyről kiderült, hogy a német hatóságok a Schengeni Információs Rendszerben lopás miatt körözik. Az egyenruhások a motorkerékpárt lefoglalták, az ukrán állampolgárságú járművezetőt előállították.

Ugyanezen a napon tartottak ellenőrzést a Záhonyi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai egy záhonyi magáningatlannál. A rendőrök két olyan Mercedes típusú gépjárműalkatrészt találtak, melyekhez tartozó alvázszámok a Schengeni Információs Rendszerben körözött járműként szerepelnek. Az ingatlanban előkerült továbbá egy pár olasz honosságú hatósági jelzés is, ami szintén az olasz hatóságok körözése alatt állt a Schengeni Információs Rendszerben. A rendőrök a további eljárás során felvették a kapcsolatot a körözést kibocsátó hatóságokkal.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!