Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)
Körözött gépkocsit csíptek Tiszabecsen

© Fotó: police.hu

Tiszabecs – A tiszabecsi közúti határátkelőhelyen Ukrajnába jelentkezett kilépésre 2016. február 1-jén 19 óra 30 perckor egy Mercedes G350 típusú személygépkocsival közlekedő 27 éves ukrán- magyar, valamint egy 29 éves ukrán állampolgárságú férfi.Az ellenőrzést végző határrendészek megállapították, hogy a nagy értékű gépkocsit a cseh hatóságok körözik. A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság a sofőrt meghallgatta, a járművet lefoglalta. A körözést elrendelő hatósággal az ORFK Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ Sirene Irodán keresztül veszik fel a kapcsolatot.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!