sarkanyhajo roadshow gergelyiugornya

Illusztráció

Illusztráció

A korom izzott egy családi ház kéményében Fehérgyarmaton a Vörösmarty utcában. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket kéziszerszámok segítségével eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Újfehértónál két személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött szombaton. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelést követően a forgalmai akadály megszüntetésén dolgoztak. A balesetben két ember megsérült, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

Sonkádnál egy személygépkocsi letért az úttestről az árokba hajtott, majd a tetejére borult. A mátészalkai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd kerekeire állították azt. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

Nyírturánál a 4-es számú főúton összeütközött két személygépkocsi. Az egyik gépjármű az árokba csapódott és a tetejére borult, a másik jármű forgalmi akadályt képezett és a fél útpályát lezárta. Mindkét járműben egy ember utazott, akik könnyű sérülést szenvedtek, őket a mentőszolgálat kórházba szállította. A nyíregyházi hivatásos és a nyíregyházi önkéntes tűzoltók vonultak a balesethez, a járművek áramtalanítását végezték el, majd a rendőrségi helyszínelést követően a forgalmi akadályt megszüntették.

Ököritófülpösön a József Attila utcában egy személygépkocsi letért az útról és villanyoszlopnak ütközött. A sérült oszlop a gépjárműre dőlt. A mátészalkai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, megszüntették a közúti akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Nyíregyházán a Család utcában két személygépkocsi ütközött, az egyik a baleset helyszínét elhagyta. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, biztosították a helyszínt. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

A korom izzott egy családi ház kéményében Fehérgyarmaton a Vörösmarty utcában. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket kéziszerszámok segítségével eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Jékén egy lakóház tetőszerkezete egy része égett. A tűzesethez a kisvárdai hivatásos tűzoltók vonultak, egy gyorsbeavatkozóval és egy vízsugárral avatkoztak be. A tűzoltók kiérkezése előtt a lakóházban élő férfi 1db 11,5 kg-os PB gázpalackot kihozott az épületből. A tűzeset során egy embert a mentőszolgálat füstmérgezés gyanújával kórházba szállított.

Jánkmajtison egy lakóház udvarán faépítésű garázs és a benne lévő gépjármű égett teljes terjedelmében. A tűz részben átterjedt a szomszédos melléképületre is. A fehérgyarmati hivatásos és a csengeri önkormányzati tűzoltók két gyorssugárral oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

Tiszabercel és Gávavencsellő között három hektáron foltokban égett nádas. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók a tüzet puttonyfecskendővel és kéziszerszámokkal eloltották.

Ibrányban ötven négyzetméteren a száraz fű, Tiszabercelen háromszáz négyzetméteren nyárfaerdő aljnövényzete égett vasárnap. Mindkét tűzesetnél az ibrányi önkormányzati tűzoltók avatkoztak be egy vízsugárral és kéziszerszámokkal. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!