Kórház a káosz szélén – Kérdőíves lakossági felmérés indul a Beregben a vásárosnaményi Kórház megmentéséért!

fejlesztesek Vasarosnameny

vásárosnaményi kórház

Vásárosnamény – Újabb állomásához érkezett a vásárosnaményi Kórház sorsának kérdése. Mint ismeretes az elmúlt időben több fórumon is megkíséreltem a Vásárosnaményban és a város vonzáskörzetében élők egészségügyi ellátásának javításában közbenjárni. Ezek az egyenlőre meddőnek bizonyuló erőfeszítések véleményem szerint akkor sem voltak hiábavalóak, ha ez az elért eredményekben nem mutatkozik meg. Jelen esetben arra gondolok, hogy ki mit nyilatkozott, vagy tett a Kórházi ellátások minimum szinten tartásának, de elsősorban a kórház egykor volt ellátási rendszerének visszaállítása érdekében. Jelentős meghökkenést váltott ki, és nem csak belőlem, amikor a térség országgyűlési képviselője Dr. Tilki Attila vásárosnaményi testületi ülés meglátogatásának alkalmával értelmezésem szerint azt fogalmazta meg, hogy a kórház állapota első sorban a riogató magatartást tanúsító ellenzéki politikusoknak (történetesen nekem), másodsorban a kórház azon dolgozóinak köszönhető akik a riasztó kép kialakításában segédkeztek. Nem árt, ha az ember tisztán látja ki hogyan áll ehhez a fontos kérdéshez! Én továbbra is azt állítom, hogy össze kellene fogni a város és a térség egészségügyi ellátásának normalizálása érdekében! Ebben az elhatározásomban az sem akadályoz meg, hogy a 2016. 09. 29-én tartott képviselő testületi ülésen, az általam elmondottakra a város alpolgármester asszonya felvetette a “politikai haszonszerzés” elutasítandó gondolatát. A hasonló kijelentésekből már korábban levontam a megfelelő következtetést! Ezek után is azt teszem amit eddig is tettem: Elkövetek mindent az Önök érdekében, továbbá azok érdekében is akik most tiltakoznak, és a saját érdekemben is, hogy a város és a térség egészségügyi ellátása megfelelő, igényeinket kielégítő legyen.

A kérdés így hangzik:

Elégedett-e Ön a vásárosnaményi kórház felszereltségével, a kórház egészségügyi szolgáltatásainak körével, és a meglévő egészségügyi szolgáltatások színvonalával?

Adorján Béla

Képviselő testületi tag

Vásárosnamény Város Önkormányzata

kerdoiv

Mondja el véleményét Ön is?

Elégedett-e Ön a vásárosnaményi kórház felszereltségével?

Elégedett-e Ön a vásárosnaményi kórház felszereltségével?

Loading ... Loading ...

Elégedett-e Ön a kórház egészségügyi szolgáltatásainak körével?

Elégedett-e Ön a kórház egészségügyi szolgáltatásainak körével?

Loading ... Loading ...

Elégedett-e Ön a meglévő egészségügyi szolgáltatások színvonalával?

Elégedett-e Ön a meglévő egészségügyi szolgáltatások színvonalával?

Loading ... Loading ...

Íme a Beregben a lakossság által kitölthető véleménynyilvánító kérdőív mintája:

korhaz-alairasgyujtes-page-001

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!
  1. Tisztelt Miniszter Úr! Én ott dolgoztam 24 évig a Belgyógyászati osztályon! Nagyon szerettem ott dolgozni, szerettem a munkámat, rendesek voltak a munkatársak és az orvosok is! De én 2 éve beléptem a FIDESZ tagok közé, “persze tudni kell, hogy annak idején a férjem alapította meg Vásárosnaményban a FIDESZ tagságot”! Én közben beteg lettem 1 évig sajnos táppénzem voltam Édesanyám elvesztése miatt! Mikor összeszedtem magam és próbáltam vissza menni dolgozni “igaz elkértem a belgyógyászatról magam”, könnyebb munkát kérve! Amit meg is kaptam! Sajnos az egész kórház területén lévő dolgozók és főnökök mindent elkövettek, hogy engem onnan eltávolítsanak, amit a munka alkalmassági orvos segítségével sikerült! Hetente hívott vissza ellenőrzésre, mindent elkövettek, hogy valahol hibázzak, dobáltak mindenfelé, helyem természetesen nem volt! Közben ugyanis kiderítették, hogy én nagy FIDESZ tag vagyok és így el kellett távolítani! Tisztelt Miniszter Úr nagyon sajnálom a dolgozókat az orvosokat és a volt kollégákat, de ne sajnálja megszüntetni, mert ott egy FIDESZ tag sincs, mindenki MSZP-s, Jobbikos és soroljam még? De fölösleges, mert az a két ellenzék uralkodik a Vásárosnaményi kórházban! Az ellátottság, a felszereltség csapni való és ezt nem a harag mondatja velem. Én nem haragszom senkire mindenkit tisztelek és szeretek, illetve szaktudásukat becsülöm “csak 24 év” volt! De sajnos nem tűrtek meg! Nincsenek gyógyszerek, nincs megfelelő műszerezettség, nincs pl: pelenka, egyszóval ami a gyógyításhoz szükséges lenne, ezek a feltételek hiányoznak.! Kérem küldje a kérdőívet!?

  2. Miniszter Úr! Itt az emberek véleményét hallgatva írom Önnek, hogy ezek a kérdőívek meglesznek hamisítva! A Jobbik és az MSZP, mint már írtam Önnek mindenre képes! Tele van velük a Vásárosnaményi Kórház! Ne várjon Önnek megfelelő válaszokat! Én csak a hosszú évek tapasztalatát írom Önnek! Úgy tettek nem láthatok bele a rendszerbe, mert féltek, hogy kiviszem a FIDESZ-nek az úgy mond fekete dolgokat! Pedig nem, hiszen a titoktartás kötelez, nem beszélve a kollégák és az orvosok iránti tisztelet érzésem miatt! Gondolja át mit tesz?! Falnak fogunk ütközni megint!

Minden vélemény számít!