fejlesztesek Vasarosnameny
Könyvbemutatón a ,,futsal bibliája,, Vásárosnaményban (1)
[srizonfbalbum id=67]
Vásárosnamény – Nincs is talán annál szebb dolog amikor a sport szeretete meghatározza az ember életét, hiszen a győzelem nem mindig fontos, a jellem fejlesztése és a gyakorlatok tökéletesítése az elsőrendű cél. Ma délelőtt Budapesten, a Groupama Arénában, majd délután 17 órától Vásárosnaményban, a Polgármesteri Hivatal dísztermében tartották a 101 Futball és futsal gyakorlat című könyv bemutatóját. Kis János elmondása szerint nem kevesebb, mint három év alatt készült el, s amely kapcsán nemcsak az egykori válogatott labdarúgókkal egyeztetett szinte minden részletben, hanem a saját szakmai tapasztalatait is felhasználta. A nagy érdeklődésre jellemző volt, hogy a budapesti könyvbemutatón a már említett válogatott labdarúgókon kívül megjelent Détári Lajos, Kozma István, Keller József és Zsivóczky Gyula is.
A beregi könyvbemutatón számos beregi szakember és labdarúgást szerető ember tette tiszteletét. A rendezvényt a város polgármestere, Filep Sándor nyitotta meg. A szakmai kiadványt négy szerző, Kis János, Kovács Kálmán, Krizán Sándor és Vincze István szerzeménye, akik a bemutató során részletesen taglalták a futsal előnyeit és a könyv keletkezésének előzményeit. A bemutatón számos, a labdarúgást érintő kérdés is felvetődött és a végén természetesen a helyi szakemberek feltehették kérdéseiket a szerzőknek.
A tervek szerint a könyvet hamarosan több folytatás is követi, az exkluzív kiadvány egyelőre kereskedelmi forgalomba még nem került, a vásárlással kapcsolatban (5000 forint/darab) Krizán Sándornál lehet érdeklődni a 30/903-20-43-as telefonszámon.

 


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!