sarkanyhajo roadshow gergelyiugornya

Konyhakéssel szúrkálta össze a férjét saját tuzséri otthonukban

© Fotók: police.hu

Tuzsér – Tettlegességig fajult egy családi vita Tuzséron: a férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett a szúrásoktól.
 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. Józsefné 47 éves tuzséri lakos ellen. Az asszony 2016. július 7-én előzetes vita után tuzséri otthonukban egy konyhakéssel megszúrta férjét. Az 51 éves sértett a szúrások következtében nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt a helyszínen elfogták, a feltételezett elkövetési eszközt lefoglalták. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói K. Józsefnét őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!