ELKÉSZÍTÉS
- A cukrot a tojással kikeverjük, hozzáöntjük a lisztet, és a sütőport, majd az olvasztott margarint, belekeverjük a mézet, a tejetés sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Kihűtjük, majd 3×3 cm-es kockákra vágjuk.
- A csokikrémhez a margarint a cukorral és a kakaóval összekeverjük, leforrázzuk a tejjel, és egyet forralunk rajta.
- A kockákra vágott tésztát belemártjuk a csokikrémbe, majd a kókuszreszelékbe forgatjuk. Pár órát pihentetjük, utána fogyasztjuk.
HOZZÁVALÓK
- 30 dkg cukor
- 2 db tojás
- 30 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 12 dkg margarin
- 3 ek méz
- 1,5 dl tej
- Az öntethez:
- 23 dkg margarin
- 30 dkg cukor
- 5 ek kakaó
- 8 ek tej
- kókuszreszelék