klasszikus-zserbogolyo

ELKÉSZÍTÉS

    1. Egy tálban alaposan összegyúrjuk a darált kekszet, a diót és a lekvárt. A masszából kis golyókat formázunk, egy tálcára sorakoztatjuk mindet, és egy órára a hűtőbe tesszük.
    2. A csokoládét gőz felett felolvasztjuk, és hozzákeverjük az olajat. Ezután egyenként belemártjuk a golyókat, és sütőpapírral vagy fóliával bélelt tálcára tesszük mindet, és megszórjuk dióval. Ezután hagyjuk, hogy a csokoládé megdermedjen.

HOZZÁVALÓK

  • 15 dkg darált keksz
  • 10 dkg darált dió (+ a szóráshoz)
  • 12 dkg baracklekvár
  • 15-20 dkg csokoládé
  • 1 tk étolaj
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!