Kiütéssel folytatódott a vásárosnaményi ifisták veretlenségi sorozata a megye legjobbjai között

40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Mándok VSE - Vásárosnamény SE U19-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Vásárosnamény – Mándokon folytatódott a Vásárosnamény SE U19-es korosztályának bravúros, ismét kiütéssel abszolvált veretlenségi sorozata a megye legjobbjai között. A Kelet-Takarék Megye I. osztály soron következő 14. fordulójában a bereg csapat ismét lehengerlő játékkal és magabiztos győzelemmel tört a tabella harmadik helyére, ahol a mérkőzés kezdetőtől fogva irányítása alatt tartva a mérkőzést, egy percig sem adott kétséget arról, hogy elhozza a három pontott. A mérkőzésen ismét triplázni tudott, az elmúlt mérkőzésen öt találatot jegyző Bartha Ferenc, de triplázni tudodd Kórócki János és duplázni Bukta Dávid is, akiknek ezúton is gratulálunk.

Ön szerint ki volt a Beregiek legjobbja a Mándok elleni bajnoki mérzésen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Mándok VSE - Vásárosnamény SE U19-es bajnoki labdarúgó mérkőzés (6)Mándok VSE - Vásárosnamény SE U19-es bajnoki labdarúgó mérkőzés (5)Mándok VSE - Vásárosnamény SE U19-es bajnoki labdarúgó mérkőzés (4)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!