Kiütéssel felérő győzelmükkel immár a dobogó második fokán Vásárosnamény utánpótlás kézilabda csapata

sarkanyhajo roadshow gergelyiugornya

Vitka SE - Bocs Ksc IFJUSAGI kezilabda nbIII

Vásárosnamény, Vitka – Vásárosnamény utánpótlás kézilabda csapata is remekül zárta a bajnoki hétvégét a Női Ifjúsági III. osztály Észak-kelet csoportjában, ahol az ellenfél a Mezőkeresztes VSE együttese volt. A Beregiek soron következő hazai mérkőzését ezúttal Kisvárdán lebonyolító Vitkaik, végig irányítva a mérkőzést menetét, a lefújást követően magabiztos győzelemmel abszolválták a találkozót. Győzelmükkel a lányok felléptek a dobogó második fokára.

Vitka SE- Mezőkeresztes VSE NB III. kezilabda merkozes (1)Vitka SE- Mezőkeresztes VSE NB III. kezilabda merkozes (4)Vitka SE- Mezőkeresztes VSE NB III. kezilabda merkozes (3)Vitka SE- Mezőkeresztes VSE NB III. kezilabda merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!