fejlesztesek Vasarosnameny

Gergelyiugornyai SE - Tiszakanyár SE

Vásárosnamény-Gergelyiugornya – A frissen felkerülő megye III. osztály bajnoka a Gergelyiugornyai SE megkezdte küzdelmeit a megyei másodosztály Nyírerdő csoportban, ahol az ellenfél a bajnoki címre is esélyes Tiszakanyár együttese volt. A mérkőzést a vendégek kezdék jobban, akik már az első negyed órában megszerezték a vezetést. A meccs további menete is hasonló forgatókönyv szerint zajlott, hiszen a vendégek folyamatosan kontroll alatt tudták tartani az összecsapás egészét. A sípszót követően így nem meglepő a magabiztos és kiütéses vendég győzelem.

Gergelyiugornyai SE - Tiszakanyár SE (1)Gergelyiugornyai SE - Tiszakanyár SE (3)Gergelyiugornyai SE - Tiszakanyár SE (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!