40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
vasarosnameny-nyirgyulaj u19 bajnoki labdarugo merkozes

Illusztráció

Vásárosnamény -A megye legjobbjai között szereplő Vásárosnamény SE ifjúsági labdarúgócsapata ismét magabiztos győzelmet aratva, immár hét mérkőzés óta tartja fantasztikus veretlenségi sorozatát a Megye I. osztály Kelet Takarék csoportjában. Az Udvarhelyi Zoltán vezette U19-es alakulat ezúttal Rakamaz csapatához látogatott a bajnokság 12. fordulójában. A mérkőzést a Beregiek kezdték jobban, akik már a 8. percben megszerezték a vezetést, melyet a hazaiaknak még sikerült abszolválniuk. A folytatásban azonban a mérkőzést irányításuk alatt tartó Naményiak egy percig sem engedték ki a kezdeményező szerepet, mely által magabiztos, végül kiütéses győzelmükkel lehozott találkozójukon, méltán folytatták remekbe szabott győzelmi szériájukat.

Rakamaz-vasarosnameny u19 bajnoki labdarugoi merkozes (4)Rakamaz-vasarosnameny u19 bajnoki labdarugoi merkozes (3)Rakamaz-vasarosnameny u19 bajnoki labdarugoi merkozes (1)Rakamaz-vasarosnameny bajnokai labdarugoi merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!