Vásárosnamény - Nábrád (4)

Vásárosnamény – A labdarúgó megyei II. osztály Kelet-Magyarország-csoport 15. fordulójának szombati nyitányán négy mérkőzést játszottak. Vásárosnamény csapata a Kraszna Sporttelepen, a múlt héten Tarpa csapatát legyőző Nábrád együttesét fogadta. Bár a vezetést a vendégek szerezték meg, de a mérkőzés egészét tekintve megkérdőjelezhetetlen volt a hazai csapat erőfölénye. A játék ideje alatt a mély talaj ellenére, korrekt játékvezetés mellett, sportszerű és változatos teljesítményt láthattak a mérkőzésre kilátogatók. Bár a nagy rivális Vámosoroszi kölcsei vendégjátéka a pálya alkalmatlansága miatt ugyan elmaradt, de így is teljesen megérdemelten immár őszi bajnoknak mondható a beregi együttes.Vásárosnamény - Nábrád (2)

Vásárosnamény–Nábrád 7–1 (1–1)

Vásárosnamény, 100 néző, v.: Vitkai.

Vásárosnamény: Csordás A. (Kokas B.) – Peregrin R., Sebestyén G., Deskó D., Szabó J., Danku J., Bicskó G., Balázs G. (Szabó Zs.), Szűcs B., ifj. Tivadar A. (Balogh T.), Varga T. Edző: Tivadar András.
Nábrád: Pásztor A. – Sárai G., Pásztor Z., Mercz L., Balogh Gy., Tejfel D. (Balogh T.), Szabó T., Mercz Z., Pásztor N., Hopka N., Ráski B. Edző: Végh András.

Gól: Deskó D. 5, Peregrin R. 2 (egyet 11-esből), illetve Ráski B. Ifi: 11–4.

Tivadar András: – Az őszi első helyünket a csapat, születésnapja alkalmából az elnök úrnak ajánlja. Gratulálok a játékosaimnak, az ebben a félévben nyújtott teljesítményükhöz.
Végh András: – Az első félidőben jól tartottuk magunkat, a helyzeteink is megvoltak. A második játékrészre sajnos elfáradtunk fejben is, és már nem tudtuk tartani magunkat. Ettől függetlenül minden elismerést megérdemelnek játékosaim, akik úgy érzem, tisztességgel helytálltak.

Vásárosnamény - Nábrád (1)

Vélemény, hozzászólás?