fejlesztesek Vasarosnameny

Vásárosnamény–Nyírcsaholy bajnoki labdarúgó mérkőzés (35)

[srizonfbalbum id=79]

Vásárosnamény – A bajnoki címre törő Vásárosnamény, az őszi szezon során nehézséget okozó Nyírcsaholy együttese fogadta a Kraszna menti Sporttelepen. A beregi gárda a labdarúgó megyei II. osztály Kelet-Magyarország-csoportjának soron következő, 25. fordulójában kiváló minőségű pályán fogadta ellenfelét, melynek okán minden adott volt egy jó és közönségszórakoztató játékhoz. Ennek rendje és módja szerint kezdtek a csapatok, a küzdelmes és jó iramú játék mellett, számtalan veszélyes szituációt alakított ki a naményi együttes, melyből négyet már az első tizenöt percben sikerült is értékesítenie.

Az első félidőben öt gólos előnyre szert tevő, Tivadar András által irányított gárda, a fordulást követően még négy találatot szerzett, így alakult ki a 9-2-es végeredmény, mely által ismét egy fölényes hazai siker született a Bereg kapujában. Kiütéses győzelemmel és a közvetlen üldözőjének, Vámosoroszinak vereségével immár tíz pontra nőtt Vásárosnamény labdarúgó csapatának előnye a tabellán, ezzel egyre közelebb érezve magát az áhított bajnoki cím megszerzése felé. 

A mérkőzés krónikája:

Vásárosnamény - Nyírcsaholy bajnoki labdarúgó mérkőzés (1)

További eredmények:

Vásárosnamény - Nyírcsaholy bajnoki labdarúgó mérkőzés (2)

Tabella:Vásárosnamény - Nyírcsaholy bajnoki labdarúgó mérkőzés (3)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!