40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

vitka se

Vásárosnamény-Vitka –  Újabb remek fordulón van túl a Megyei III. osztály Rétköz csoportjában szereplő Vitka SE labdarúgó csapata. A 12. fordulóban a beregi alakulat a két bravúros pontszerzést követően, a tabella utolsó helyén álló Zsurk együtteséhez látogatott vendégjátékra. A Beregiek a mérkőzés esélyeséhez méltóan, végig uralva a mérkőzés menetét az első félidőben egy, míg a  második félidőben háromszor is beköszöntek ellenfelük hálójába. A mérkőzést így, még ilyen arányban is megérdemelten nyerte a vitkai alakulat, mely győzelmének köszönhetően a bajnokság stabil tagjaként, annak középmezőnyében foglal helyet.

A mérkőzés statisztikája:Vitka SE - Zsurk se bajnoki labdarugo merkozes (1)Vitka SE - Zsurk se bajnoki labdarugo merkozes (4)

A forduló eredményei:Vitka SE - Zsurk se bajnoki labdarugo merkozes (3)

A bajnokság állása:Vitka SE - Zsurk se bajnoki labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!