Kiütéses győzelem – Illés Gábor ötösével kezdte meg a szezont a Vásárosnamény SE utánpótlás csapata

sarkanyhajo roadshow gergelyiugornya

Vásárosnamény DSE - Mándok VSE U16 (5)

Illusztráció

Vásárosnamény – Megkezdte szereplését a Bereg szívének, Vásárosnaménynak U16-os utánpótlás csapata is. A Megyei U16 Bajnokság Keleti csoportjában szereplő beregi együttes, az első fordulójában, leveleki vendégjátékával kezdte meg küzdelmeit. A mérkőzést esélyeshez méltóan a beregi együttes kezdte jobban, akik már a kezdést követően az 5. percben két góllal vezették a mérkőzést. A vásárosnaményi dominancia mellett lezajló mérkőzés első félidejében a Beregiek akarata érvényesült a pályán, ahol egyebek mellett Illés Gábor triplájának köszönhetően, már négy gólos előny tudatába vonulhattak öltözőbe a csapatok. A második félidő, az első képében telt, ahol már kozmetikáznia sikerült a hazai együttesnek, de egy percig sem forgott kétségben a vendégek győzelme. A végén nyolc rúgott góljával kiütötte ellenfelét a Naményi alakulat, melyhez szervesen hozzájárult Illés Gábor öt találata is.

Levelek SE - Vásárosnamény SE U16 bajnoki labdarúgó mérkőzés (3)Levelek SE - Vásárosnamény SE U16 bajnoki labdarúgó mérkőzés (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!