Kitűnő vásárosnaményi helytállás a szezon legjobb játékával, a bajnokaspiráns ellen

fejlesztesek Vasarosnameny

Sényő FC - Vásárosnamény SE labdarugo merkozes

Vásárosnamény – A Bereg legnépszerűbb csapatára, Vásárosnaményra igen nehéz feladat várt a Kelet Takarék Megye I. osztály ötödik fordulójában, hiszen az ellenfél a nyár folyamán jelentősen megerősödött, Sényő együttese volt. A mérkőzést bajnokaspiránshoz méltóan a Sényő kezdte jobban, mégis a Beregiek Nagy Dávid szép fejesét követően már az első harmadban megszerezték a vezetést. A folytatásban számos helyzet került kialakításra mind a két csapat részéről, ám egy gólparádés első félidőt követően, a helyzeteit jobban kihasználó hazaiak vonulhattak egy gólos előny tudatában az öltözőbe. A folytatásban is kiegyenlített, magas színvonalú csata folyt a pályán, melyet végül két hazai bombagól döntött el, a számos helyzetig és kapufáig is eljutó Beregiek ellen. Bár a vége három gólos vereség lett, de szégyenkeznie egyáltalán nincs miért az idény legjobb játékát produkáló Beregieknek, a végső győzelemre is abszolút esélyes Sényő ellen.

Sényő FC - Vásárosnamény SE labdarugo merkozes (1)Sényő FC - Vásárosnamény SE labdarugo merkozes (3)Sényő FC - Vásárosnamény SE labdarugo merkozes (2)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!