fejlesztesek Vasarosnameny
Kitárja kapuit a Kandó Középiskola  (8)
Záhony – Hétfőn és kedden rendezik meg az idei Nyílt Napokat a záhonyi Kandó Kálmán Közlekedési Szakközépiskola, Gimnázium és Dr. Béres József Kollégiumban.
November 16-án és 17-én (hétfőn, kedden) 8,00 órától átfogó intézményvezetői tájékoztatóval várják az érdeklődő általános iskolásokat és kísérőiket. Az iskola és a diákotthon életét és működését prezentáló program további részében óralátogatási lehetőségek, kiállítások és a kollégiumi létesítmények bemutatása segíti egyebek között a vendégek eligazodását a tanodában. A látogatható órákról az iskola aulájában tájékoztatják a vendégeket.
A következő tanévben a 9. évfolyamon közlekedési, rendészeti, valamint vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintézői szakközépiskolai osztály indítását tervezik. Az érettségizettek vámügyintézői, vasútforgalmi szolgálattevői, személyszállítási ügyintézői, logisztikai ügyintézői és közlekedésautomatikai műszerész OKJ-s szakképzésben vehetnek részt. Az intézményről bővebb információkat a www.zkando.hu iskolai és a www.bereskoli.hu kollégiumi honlapon, továbbá a közösségi oldalakon kaphatnak az érdeklődők.
Katona Dávid – Tancsik Róbert
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!