?

?

Ebben az évben Szeged adott otthont az ultisok országos csapatbajnoki döntőjének. A döntő 21 csapatának 63 versenyzője, három előselejtezőn vívta ki a jogot, hogy az ország legjobbjai között szerepeljen.

A 10 fordulós, fordulónként 12 leosztást tartalmazó döntőben az ország minden része képviseltette magát. Az élmezőnyben végeztek Budapest, Soltvadkert, Veszprém, Mosonmagyaróvár, Szeged, Debrecen, Sárospatak, Nyíregyháza,Kisvárda, és Tiszabercel versenyzői.

Megyénkből négy csapat szerzett indulási jogot, két nyíregyházi és egy-egy tiszaberceli és kisvárdai trió. Félidőben a kisvárdai ULTISOKK csapata vezetett, de egy rosszul sikerült forduló miatt a hajrában hátrányba került, azonban így is az ország második legjobb csapata lett.

A csapat tagjai: Dr. Szabó Imre /21 p/, Mészáros Károly /30 p/, Szabó Bertalan /25 p/.

A végeredmény:

1. Fergeteges /Nyíregyháza/ 79 pont
2. ULTISOKK /Kisvárda/ 76 pont
3. Dombóvár MUOE 71 pont
4. Erzsébetváros 71 pont
5. Ladikos /Tiszabercel/ 70 pont
6. Héviz – Zalaegerszeg 69 pont

A kiélezett küzdelemre jellemző, hogy a tavalyi egyéni bajnokot, idei második helyezettet soraiba tudó Debrecen csak 12, az előző két alkalommal győztes Soltvadkert pedig a 15. helyen végzett.

Az ultisokra váró utolsó idei versenyre november 7.– 8.–án, Kisvárdán kerül sor, ahol az első napon a sport ulti elődöntőjére, másnap pedig a 21 fős döntőre kerül sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!